Yüksek İhtisas Hastanemizden Başarılı Bir Operasyon Daha
06 Eylül 2018

Sağlıkta dönüşümün öncü illerinden biri olmanın haklı gururunu yaşayan İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesindeki Yüksek İhtisas Hastanesinde yine yeni bir başarılı operasyon gerçekleştirildi. Göğüs bölgesindeki rahatsızlığı nedeniyle hastanemize başvuran 26 yaşındaki hastamızdan Genel Cerrah ekibinin başarılı operasyonu ile farklı boyutlarda tam 24 adet kitle çıkartıldı.

HASTANE TARİHİNDE İLK
Hastanemize başvuran 26 yaşında bayan hastada, her iki memesinde özellikle gebelik dönemin de büyümeye başlayan çok sayıda tümoral kitlelerinin olduğu tespit edildi. Hastanemiz doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Boyabatlı ve ekibinin gerçekleştirdiği  ve yaklaşık 3.5 saat süren başarılı bir ameliyatın ardından hastanın sağ memesinden 7, sol memesinden ise 17 adet tümoral kitle başarılı bir şekilde çıkarıldı. Tek seansta toplam 24 adet kitle eksizyonu bu zamana kadar hastanemizde yapılan ilk ameliyat olması itibari ile önem arz etmektedir. Tarihe geçen müdahale sonrası Op. Dr. Mustafa Boyabatlı ve ekibine bu gururu yaşattığı için teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar temenni eder, Hastamıza bundan sonraki yaşamında sağlıklı günler dileriz.

• mustafa boyabatlı ameliyat.jpg
  • Yüksek İhtisas Hastanemizden Başarılı Bir Operasyon Daha2.jpg