Yeni Atanan Başhekim Doktorlarla Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi
03 Aralık 2018

toplantı.jpg
23 Kasım 2018 tarihinde  Kırııkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliğine atanan  Doç. Dr. Sancar SERBEST Yüksek İhtisas Hastanesi doktorları  ile  tanışma-istişare toplantısı düzenledi.
Toplantıda    Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite Standartları çerçevesinde hastane de verilen sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi için mevcut durumlar ve yapılması gerekenler hakkında  görüş alışverişinde bulunuldu. Doç. Dr. Sancar SERBEST bundan sonra da bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.
Başhekim Doç.Dr. Sancar SERBEST birlikte hastaneyi daha ileri seviyeye taşıyacaklarını belirterek  çalışmalarından dolayı hekimlere  teşekkür etti.
Toplantı sonrası doktorlar da Başhekim SERBEST’e yeni görevinde başarılar dilediler.

• Yeni Atanan Başhekim Doktorlarla Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi (2).jpg
  • Yeni Atanan Başhekim Doktorlarla Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi (3).jpg