Hastanemizde Organ ve Doku Nakli Eğitimi Gerçekleştirildi.
02 Aralık 2021

Organ ve Doku Nakli Ankara Bölge Koordinasyon Merkezi tarafından hastanemiz eğitim salonunda, kadavradan organ bağışı sayılarının arttırılması için Organ ve Doku Nakli Ankara Bölge Koordinasyon Merkezine bağlı İlimizdeki Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi, Özel Yaşam Hastanesi ve Hastanemiz Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Baştabipliğimiz bünyesinde görev yapan organ nakli koordinatörlerinin, hastane idare ekibinin, donör organizasyonunda görev alan personelin ( Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı, Yoğun Bakım Uzmanı, Beyin Cerrahi Uzmanı, Nöroloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Radyoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı ve yoğun bakım hemşireleri) ve kalite biriminin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

• orgn.jpg
  • orgn1.jpg