Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Geleneksel Bahar Bayramı
11 Mayıs 2018

Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı  Merkezinde  İl Sağlık Müdürümüz Dr.F.Ender GÜNGÜNEŞ , Başhekim Uzm.Dr. Tekin AKÇA ,TRSM Sorumlu Başhekim Yardımcısı Dt.Mustafa TUĞRUL, Uzm.Dr.Çiğdem ERDOĞAN , Hastane İdarecileri ,birim  çalışanları ve birimden hizmet alan hastaların  katılımıyla geleneksel bahar bayramı etkinliği gerçekleştirilmiştir.
 Birimimizden hizmet alan hastalarla  piknik yapıldı, şiirler okundu,şarkılar söylendi,step gösterisi  ve folklor gösterisi yapıldı. Hastaların birimde bulundukları süre içerisinde  yapmış oldukları el emeği göz nuru  ürünlerle  sergi  açıldı.
Hastalar , İl Sağlık Müdürü,Başhekime ve diğer katılan yöneticilere  yaptıkları  el sanatı ürünlerden   hediye ettiler.
Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr.Tekin AKÇA  yaptığı açıklamada ;’’Sağlık personeli ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastaları arasındaki iletişimin ve işbirliğinin gelişmesi için planlanan etkinlikte; ruhsal sorunlar yaşayan ve toplumsal alanda birçok sorunla karşı karşıya kalan hastaların, kendileri ile benzer sorunlar yaşayan kişilerin etkin görev aldığı bir etkinliğe katılmasıyla özgüvenlerinin artması, motive olmaları ve psiko-sosyal iyilik hallerinde olumlu değişimler sağlamak amaçlanmıştır.’’ dedi.
 Etkinlik sonrası hastalardan geribildirimler alınarak, toplumsal faaliyetlere katılım için farkındalık oluşturulmuştur.

• Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Geleneksel Bahar Bayramı (1).jpg
  • Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Geleneksel Bahar Bayramı (2).jpg