Anestezi Hekimimiz Dr.Murat TAŞ Yılın hekimi seçildi

murat taş.jpg

14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından her yıl  Ankara’da düzenlenen Yılın Hekimi Ödül Töreninde, İlimiz adına yılın hekimi ödülü kurumumuz hekimlerinden Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Murat TAŞ' a verildi.
14 yıl önce başladığı hekimlik mesleğine 8 yıldır Anestezi uzmanı olarak devam eden, 6 yılı aşkın süredir Yüksek İhtisas Hastanesinde ameliyathane ve yoğun bakımlarda görev yapmaktadır.
Pandemi sürecinin başladığı ilk günden itibaren hastanemiz bünyesinde covid-19 hastaları için ayrılmış yoğun bakımların ve ameliyathanelerin koordinasyonunu yürütmüştür.  Uzm. Dr. TAŞ, 4 yıl önce ilimizde Getat ünitelerinden biri olan Proloterapi ünitesinin kurulmasında görev alarak, hastanenin ülke genelinde proloterapi ünitesine sahip olan sayılı devlet hastanelerinden biri olmasında katkı sağlamıştır, akut ve kronik iskelet kas sistemi ağrısı olan hastalara şifa dağıtmakta aracı olmuştur.
Pandemi sürecinin başladığı ilk günden itibaren hastanenin her alanında görev alan Dr. Murat TAŞ, hastaların mağduriyet yaşamaması için elinden gelen tüm gayreti göstermiş olup, ilimizde covid yoğun bakım ihtiyacı olan hiçbir hastamızı yoğun bakım hizmetinden, yoksun bırakılmaması için emek harcamıştır.

15 Mart 2022