Kırıkkale İl Müftülüğünden Kurumumuza Ziyaret

müftülük ziyareti (1).jpg

Kırıkkale İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kırıkkale Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları “Hayata Başlarken” adlı proje ile doğum yapan annelere ve evlilik hazırlığında olan gençlere yardım yapılmasının amaçlandığı proje kapsamında, hastanemiz yeni doğan ünitesini ziyaret ederek hazırlanan bebek bohçalarını takdim ettiler.
İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve İl müftü Yardımcısı Kübra Göker’in de katıldığı program, hastanemizde görev yapan İl müftülüğü Manevi Destek Personeli Halil Bakçepınar rehberliğinde gerçekleşti.
Ziyaret esnasında hastane personeline gül takdim edildi.
Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK’ ı makamında ziyaret eden Müftü Yaşar proje ve il müftülüğü faaliyetleri hakkında sohbet etti.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

• müftülük ziyareti (4).jpg
  • müftülük ziyareti (3).jpg