Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’ne Katıldık
15 Ocak 2018

Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’ne Katıldık  (1).jpg
Bakanlığımız tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’nin yedincisi 10-13 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenmiştir.

Kongreye Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Tekin AKÇA ve Kalite Yönetim Birimi Çalışanları katılmıştır. “Sağlıkta Dönüşümün II. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar” ana temasıyla gerçekleştirilen kongrede 2003 yılında hayata geçirilen sağlıkta dönüşüm projesinin II. evresini merkeze alarak, ülkemizde sağlıkta kalite ile ilgili güncel gelişmeler, deneyimler ve inovatif yaklaşımlar paylaşılmış, sağlık profesyonelleri arasındaki iletişim ve işbirliğinin arttırılması ile Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi’nin gelişimine katkıda bulunulmuştur.

• Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’ne Katıldık  (2).JPG
  • Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresi’ne Katıldık  (3).JPG