Afetzede Hastalarımız Kurumumuzda Tedavi Görmeye Başladı.

afetzede (4).jpg

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan depremzedelerden 1 diyaliz hastası ve 11 yaralı hastanemize getirilerek tedavi altına alındı.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK ve İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ, hastanemizde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti.
Hastanemiz, bir yandan deprem bölgesine sağlık ekiplerini yollarken, diğer yandan da hastanemizde depremzedelerin tedavisine devam ediyor. Depremin ardından servislerimizde tedavi gören depremzedeler hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ve Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Başhekimimiz ALBAYRAK, deprem bölgesinden hastanemize 1 diyaliz hastası ve 11 yaralının getirildiğini, ayrıca 5 Evde Sağlık Hizmetinin verildiğini söyleyerek, bu yaralıların takip ve tedavilerinin devam ettiğini belirtti. Sağlık personellerimizin her daim teyakkuz halinde olduğunu vurgulayan ALBAYRAK, büyük özveriyle çalışan sağlık personellerine de teşekkür etti.

• afetzede (5).jpg
  • afetzede (4).jpg