Bipolar Koter Tur Cihazını Hastanemiz Ameliyathane Servisinde Hizmet Vermeye Başlamıştır.

bipolar2.jpg

Hastanemiz, zamanın ve teknolojinin gelişmesine ayak uydurmak için her geçen gün sağlık hizmeti sunumu alanında gelişmelerini sürdürmekte olup, yeni cihazların hastanemize kazandırılmasında faaliyet göstermektedir.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK, çeşitli cerrahi uygulamalarda kesme ve pıhtılaştırma için kullanılan, çok etkili ve sorunsuz bir makine olan, kıvılcım çıkarmayan özelliğe sahip izole bipolar çıkış, mikrocerrahi, nörocerrahi, laproskopi, prostat, mesane tümörü ve diğer uygulamalar için ideal olan güvenli bir şekilde kullanılan Bipolar Koter Tur Cihazının hastanemiz ameliyathane servisine kazandırıldığını ve hizmete sunulduğunu bildirmiştir.

• bipolar3.jpg
  • bipolar2.jpg