Yeni Eforlu EKG Cihazımız Hizmet Vermeye Başlamıştır.

eforlu (3).jpg

Hastalarımıza daha iyi, kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek için Eforlu EKG cihazımız hastanemiz bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır.
Eforlu EKG testi, kalbin en hızlı çalıştığı zamanlarda nasıl ve ne kadar tepki verdiğini belirlemek için yapılan testtir.
Efor testi kişinin özel bir yürüme bandında yürürken, sürekli olarak EKG kaydının alınması ve tansiyonunun ölçülmesi yöntemi ile yapılır.
Test sırasında, hasta elektrokardiyografi (EKG) makinesine bağlıyken, bir koşu bandında egzersiz yapması istenir. Bu, doktorun kalp atış hızını izlemesini sağlar. Eforlu EKG testi aynı zamanda egzersiz testi veya koşu bandı testi olarak da adlandırılır.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK "Hastanemize kazandırmış olduğumuz son teknoloji cihazlarımızın vatandaşlarımıza verilen sağlık hizmetlerinin niteliğini arttırırken, hekimlerimizin de ileri teknolojiyi kullanarak tanı ve tedavi olanaklarını arttırmış olacaktır" dedi.

• eforlu (3).jpg
  • eforlu (2).jpg