Hastanemiz Çocuk Servisi Duvarları Süslendi.

süsleme (1).jpg

Hastanemiz Çocuk Polikliniğimiz ve Servisimizde çocuk hastaların hastaneye geldiklerinde yaşadığı korku ve tedirginliği yenmeleri, stres ve endişe yaratan hastane ortamında daha neşeli, renkli ve mutlu sağlık hizmeti almalarını sağlamak için, hastanemizdeki çocuk polikliniğimiz ve servisimiz duvar resimleri ile süslenmiştir.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK “Çocuklarımızın hem beden hem ruh sağlıklarının iyi olması, zihinsel gelişimlerinin iyi gitmesi çok önemli. O yüzden biz hekimler onların sağlıklı ve mutlu olmaları ve hastane korkularını yenmeleri için çalışmalarda bulunmaktayız” dedi.
Başhekim ALBAYRAK, polikliniğimiz ve servisimizi ziyaret edip, yapılan çalışmaları yakından inceleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

• süsleme (8).jpg
  • süsleme (7).jpg