İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları
04 Aralık 2020

Adem ÖZÇELİK

05.05.1966 yılında Kırıkkale'nin Büyükyağlı Köyünde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Büyükyağlı'da yaptı. 1999 yılında Anadolu Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümünden, 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Memuriyete 05.10.1989 yılında Büyükyağlı Belediyesi'nde başkatip olarak başladı. 14.10.1991 yılında kurumlar arası tayinle Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı İl Halk Sağlığı Laboratuar Müdürlüğüne başladı. Bakanlığımız tarafından düzenlenen görevde yükselme sınavını kazanarak 13.07.2001 yılında Şef kadrosunda göreve başladı. 20.08.2003 yılında Yüksek İhtisas Hastanesi'ne tayin olarak İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Sorumlusu olarak 2017 yılına kadar görev yaptı. 2017 yılından bu tarihe kadar Yüksek İhtisas Hastanesinde  İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hakan KÜRKÇÜ

1974'te Kırıkkale'de doğdu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale'de tamamladı. Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Ön Lisans Programı, Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi Lisans Programlarını bitirdi. 1998-1999 yılları arasında kısa dönem er olarak Trabzon ilinde vatani görevimi tamamladı. 1999-2002 tarihleri arasında Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesinde Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görev yaptı. 2002 yılında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinin açılmasıyla birlikte; 2002-2003 yılları arasında bu hastanede Hastane Müdür Yardımcısı olarak görev aldım. 2003 yılından 2010 yılına kadar aynı hastanede Satın Alma Bölüm sorumlusu olarak görev yaptı. Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından 01.11.2010 ve 30.06.2012 tarihleri arasında 2 yıla yakın bir zaman diliminde Kazakistan’ın Türkistan şehrinde bulunan Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Hastane Müdürü olarak görevlendirildi. 2017 Yılından itibaren Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.

Fatih BÜLBÜL

1981 yılında Kırıkkale'de doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Lisans Eğitimini gördü halen Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi alanında Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir. Aic servis ve servis sekreterliği bilgi işlem ve fatura birimlerinde görev yaptı. 13 yıl fatura birimi sorumluluğunu yürüttü. Sağlık okur yazarlığı, sağlık hizmetlerinde alternatiflerin belirlenmesi, stratejik seçim, işgöreni kalıcı kılma, sağlık hizmetlerinde maliyet minimizasyonu konularında araştırmalar yaptı. Halen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.