Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü
21 Ekim 2020

Ertan TOYRAN
Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

1980 yılında Kırıkkale'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırıkkale de tamamladı. Memuriyete 2001 yılında İzmir Karşıyaka SSK Dispanserinde başladı 2006 yılına kadar İzmir de görev yaptı. 2006-2009 yıllarında Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünde Personel Atama Biriminde görev yaptı. 2009 - 2012 yılları arasında Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yaptı. 2012-2017 yılları arası Kırıkkale İli Kamu Hastaneleri Birliğinde Mali Hizmetler Biriminde görev yaptı. 2018-2020 yılları arası Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünde Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Biriminde Uzman olarak görev yaptı.İktisat Fakültesi mezunu. Evli ve 3 çocuk babası. Orta düzey İngilizce bilmektedir.  Satın Alma Uygulamaları - Kik Mevzuatı ve Uygulamaları - Çalışan Güvenliği Eğitimi - Hizmet içi Özlük İşleri Eğitimi -Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Eğitimlerini aldı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır.