T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Yüksek İhtisas Hastanesi

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcıları

Güncelleme Tarihi: 27/10/2020

Hakan UĞURER

1976'da Kırıkkale'de doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü, Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisans Öğrenimlerini tamamladı. Bilgisayar İşletmenliği Kursu, Daktiloğraf Kursu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Futbol Hakemliği Kursu TFF, Sendika Akademisi Kursu, Siyaset Akademisi Kursu (Lider Ülke Türkiye), Siyaset Akademisi Kursu (Yerel Yönetimler), M.E.B  Diksiyon Kursu, Kamusal Akademi Derneği (Kamusal İhale Mevzuat ve Ekap) Eğitim Sertifikası, Web Tasarım Katılım Belgesi (Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü), Basın ve Vizyon Belgesi (Sağlık Bakanlığı TKHK İzmir KHBG Sekreterliği) eğitimlerini aldı. İş tecrübeleri :1998 - 2003 ODTU İç Hizmetler Müdürlüğü Nöbetçi Amiri, 2003 – 2008 Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü Faturalama Tahakkuk Memuru, 2008 - 2011 Sağlık Bakanlığı Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Mutemetlik Memuru, 2012 – 2012 Sağlık Bakanlığı Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Özel Kalemi, 2013 – 2014 Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Basın Sorumluluğu, 2014 – 2015  Bakanlığı Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hasta Kabul Memuru, 2015 – 2017 Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Basın ve Web Tasarım Birim, 2018 – 2020 Sağlık Bakanlığı Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hasta Kabul Memuru, 2019 -  2020 Sağlık Bakanlığı Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  Sivil Savunma Amiri. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.

Fatih Yılmazer

1977'de Kırıkkale'de doğdu. Kırıkkale Sağlık Meslek Lisesi, Trakya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi, Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik, Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Okullarından mezun oldu. ÇİLYAD Uygulayıcı Sertifikası, Pedagojik Formasyon Eğitimlerini aldı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.