1 - 7 Ekim Emzirme Haftası

emzirme 1 (3).jpg

Ülkemizde bebek ve çocuk sağlığına yönelik olarak hatalı anne sütü uygulamalarının önlenmesi, emzirmenin korunması, özendirilmesi, desteklenmesi ve emzirme konusunda farkındalık yaratmak için her yıl 01 – 07 Ekim tarihleri arası “Emzirme Haftası” olarak kutlanmaktadır.
Hastanemizde de söz konusu hafta içinde konunun öneminin vurgulanması, toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla çeşitli aktiviteler ve eğitimler planlanıp bilgilendirme standı kuruldu.
Standımızı ziyaret eden annelerimize, anne adaylarına anne sütünün ve emzirmenin önemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK ve hastane idarecilerimizin de katılım sağladığı standımızda Başhekim ALBAYRAK, 01 – 07 Ekim Emzirme Haftası Etkinlikleri ve anne sütünün önemi, anne sütünün bebeklerin beslenmesindeki önemini vurgulayan açıklamalar yaparak emeği geçen personellerimize teşekkürlerini iletti.

• emzirme 1 (1).jpg
  • emzirme 1 (4).jpg