Hastanemizde Tadilat ve Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

tadilat 2024

Hastanemizde sunulan hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve daha verimli sağlık hizmeti verebilmek için hastanemizde tadilat hizmetleri tüm hızıyla devam etmektedir.
Hastanemiz Genel Cerrahi Polikliniği, Kulak Burun Boğaz Polikliniği, Psikiyatri Polikliniği, Kardiyoloji Polikliniği, Plastik Cerrahisi Polikliniği, Göğüs Cerrahisi Polikliniği, Anestezi Polikliniği ve Nefroloji Polikliniğimiz hastalarımızı mağdur etmeden taşınarak Fizik Tedavi ve Hastalıkları Servisimizde hizmet vermeye devam etmektedir.
Hastanemiz genelinde yapılan tüm yenileme ve tadilat çalışmalarımızı yerinde inceleyen Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK, vatandaşlarımıza sunulan hizmetin daha kaliteli, konforlu ve günümüz şartlarına uygun yenilikte olması için gayret gösterdiklerini ve bu süre zarfında çalışmaların hasta ve hasta yakınlarına verilen hizmette sağlık hizmeti sunumunu aksatan hiçbir durumun söz konusu olmadığını, en kısa zamanda da çalışmaların tamamlanacağını bildirdi.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

• tadilat 2024