Başhekimimiz Hekimler ile İstişare Toplantısı Düzenledi

istişare (1).jpg

Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK tarafından hastanede görev yapan doktorlar ile istişare toplantısı yapıldı.
Başhekim ALBAYRAK; sağlık hizmet sunumunda kaliteli ve daha sağlıklı bir hizmet vermek amacıyla hasta odaklı yaklaşarak karşılaşılan sorunların çözüm amaçlı olması, cerrahi ve dahili branşların hastane işleyişi, doktorların çalışma koşulları, çalıştıkları alanların ve ortamın koşullara uygun olup olmadığı, eksiklerinin bulunup bulunmadığı, dilek ve şikayetler gibi konuları değerlendirip sorunların çözümü için karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, hep birlikte ortak çalışma ruhu ile hastaneyi daha ileri seviyeye taşıyacaklarını belirtip çalışmalarından dolayı tüm doktor arkadaşlarına teşekkür etti.

• istişare (3).jpg
  • istişare (2).jpg