Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz Yenilenerek Hizmete Sunulmuştur.

ftr (1).jpg

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon kas-iskelet, sinir veya kalp damar sistemlerindeki fiziksel ve fonksiyonel bozuklukların tanı ve tedavisini kapsayan bir uzmanlık dalıdır.
Fizik tedavi uygulamasının amacı hastanın ağrılarının azaltılması veya yok edilmesi, fonksiyonel kapasitenin arttırılması,  günlük yaşam aktivitelerinin tekrar kazanılması, organların işlevlerinin sağlıklı hale gelmesi, bağımsız bir birey olarak toplumdaki yerini almasıdır.
Bu kapsamda; her yaştan hastada, fiziksel tıp modaliteleri, medikal ve manupülatif tedavileri kullanarak ağrı, fonksiyon kaybı, yaşam kalitesinde bozulma ve bağımlılığa yol açan tüm romatizmal, nörolojik, ortopedik, kardiyopulmoner ve algolojik hastalıkların primer ya da tamamlayıcı tedavisi ile uğraşır.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK, hastalarımızın memnuniyeti için yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm personele teşekkürlerini ileterek, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezimizin hastalara ve hastanemize hayırlı olması temennisinde bulundu.Hastanemizde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz, daha çok hastaya hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için çalışma sahasında genişletme ve tadilat işlemleri yapılıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

• ftr (5).jpg
  • ftr (4).jpg