Hastanemizde Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası Etkinliği

verem eğitimi

Hastanemiz eğitim salonunda Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.
İlimiz Milli Eğitim Müdürü Rıza AYDIN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ, Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK, yöneticilerimiz, personellerimiz ve öğrencilerin katıldığı eğitimde verem hastalığının nedenleri, belirtileri, tarama yöntemleri ve korunma yolları anlatılarak bilgilendirmeler yapıldı.
Eğitim sonunda Milli Eğitim Müdürlüğünün de düzenlediği yarışma sonucunda derece alan öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi.
Kompozisyon dalında dereceye giren Ali Şen İğde Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan Kabe Nur EROĞLU’ya Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK tarafından ödülü verildi.

• verem eğitimi

12 Ocak 2024