Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet MAKAS'ın Hastanemize Yeni Yıl Ziyareti

vali ziyareti

Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet MAKAS; Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre BAŞBUĞ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Barış CÜCEN, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ ile birlikte hastanemize gelerek 2023 yılının son saatlerinde dünyaya gözlerini açan bebekleri ziyaret edip hediyelerini takdim ettiler.
Yeni doğan bebeklerin vatana millete hayırlı olması dileklerini sunan Valimiz Sayın Mehmet Makas ve İl Yöneticileri, Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK eşliğinde, personelin, hasta ve yakınlarının yeni yılını kutladıktan sonra yeni yılın birlik, beraberlik içerisinde sağlıklı ve mutlu geçmesi temennisinde bulunarak personellerimize iyi nöbetler dileyip, kurumumuzdan ayrıldılar.

• vali ziyareti

31 Aralık 2023