Acil Servisimizde Yeni Dijital Röntgen Cihazımız Hizmete Girmiştir.

yeni röntgen acil (4).jpg

Hastanemiz Acil Servis Radyoloji Ünitesine, FDR Smart X, çok işlevli, üstün kaliteli röntgen çözümleri sunan Fujifilm'in yeni geliştirdiği bir röntgen sistemi temin edilmiş olup, dijital röntgen cihazımız vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. FDR Smart X, dik stant ve masa ile kullanım sağlayan zemine monte röntgen tüpü sistemidir. Zemine monte tüp seçeneği, sınırlı alanlarda kurulum esnekliği sunarak departmandaki mevcut görüntüleme sistemlerini en üst düzeye çıkarır. Gelişmiş özellikleri ve yüksek görüntü kalitesi ile en yeni D-EVO II serisi DR panelleri ile uyumludur. Ayrıca FDR Smart X için CR kaseti ve F/S kaseti de mevcuttur.
Başhekimimiz Op. Dr. Yusuf ALBAYRAK, hastalarımıza daha iyi, kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek için, hastanemiz acil servis hasta akışını ve birim trafiğini rahatlatma ve kısa sürede değerlendirme yapılması konusunda hastalarımızın konforu için, bunun gibi çok önemli cihazların hastanemize kazandırıldığını ve çalışmalarımızı arttırarak kazandırılmaya da devam edileceğini bildirdi.

• yeni röntgen acil (4).jpg
  • yeni röntgen acil (3).jpg